Elastinen polvituki (oranssi)

Varastossa.

17.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Elastinen oranssi polvituki

Vakauttava polvituki, joka tarjoaa polvellesi kompressiota ja tukea. Polvituki sopii hyvi käytettäväksi sinulle, joka tykkäät liikkua paljon vapaa-aikana, esimerkiksi kävelylenkkien muodossa. Lisäksi polvituki sopii hyvin käytettäväksi myös urheiluaktiviteeteissa, kuten juoksussa, palloilulajeissa tai mailapeleissä. Polvituki tarjoaa polvelle lisätukea ja kuormituksen lievitystä. 


Vakauttava polvituki

Urheiluaktiviteetteihin

Joustava koko

Korkealaatuinen


Kestävä ja korkealaatuinen polvituki

Tämä polvituki on valmistettu taipuisasta ja korkealaatuisesta materiaalista. Polvituki varmistaa polvinivelesi vakauden. Ergonominen istuvuus varmistaa polvinivelen optimaalisen asennon erittäin intensiivisissä aktiviteeteissa, kuten juoksussa, palloilulajeissa tai mailapeleissä. 

Elastinen ja hengittävä materiaali

Polvituki rakentuu erilaisista kompressiovyöhykkeistä ja se on helppo vetää polvinivelen päälle varmistamaan polvinivelen optimaalinen toimivuus aktiviteettien aikana vakauden ja kuormituksen lievityksen muodossa. Materiaali on joustavaa, minkä ansiosta polvituki tarjoaa hyvän tuen kaikenkokoisille jaloille. Polvituen materiaali on ilmaa vaihtavaa, joten tukea on mukava käyttää myös kesän lämpimimpinä päivinä.

Artikkelinumero: 653

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.