Polvituki hyppääjän polveen

Varastossa.

19.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Polvituki hyppääjän polveen

Miellyttävä ja kuormitusta lievittävä polvituki, joka tarjoaa tehokkaan kuormituksen lievityksen esimerkiksi schlatterin polven ja hyppääjän polven yhteydessä. Polvituki parantaa verenkiertoa paikallisesti kipualueella ja tarjoaa välittömän kipua lievittävän vaikutuksen. Polvituki ei vaikuta polvinivelen liikkuvuuteen.


Vakauttava polvituki

Arkeen tai urheiluun

Säädettävä koko

Korkealaatuinen


Polvituki luo paineen polvilumpion jännettä vasten tarjoten näin polvelle tukea, kuormituksen lievitystä ja kivunlievitystä. Polvituen avulla sinä, joka kärsit hyppääjän polvesta tai schlatterin polvesta, voit olla aktiivisempi ja kuntoutua vamman parantuessa. Tuki on valmistettu mikrokuitumateriaalista, minkä ansiosta sitä on mukava käyttää pitkin päivää.  

Mikä on schlatterin polvi

Schlatterin tauti (kutsutaan myös nimellä schlatterin polvi) tarkoittaa polven ylikuormitusta polvilumpion jänteen kiinnittyessä säärtä vasten. Vaivasta kärsivät useimmiten urheilulajeja harrastavat nuoret, jotka treenaavat paljon nuorella iällä (8–15 vuoden iässä). Jänteen kiinnittyessä syntyvästä kiinnikkeestä johtuva kuormitus johtaa tuskallisiin olotiloihin jomottavasta särystä aina vahvaan kipuun, mikä hidastaa vaivasta kärsivän aktiivisuutta. On tavallista, että tämä kiinnike laajenee ja on herkkä paineelle ja polvistumiselle.

Mikä on hyppääjän polvi

Hyppääjän polvi on ylikuormitusvamma, joka aiheuttaa kipua polven etuosassa. Vaivaa esiintyy usein, kun polvilumpion alla oleva jänne on toistuvasti ylikuormitettu. On hyvin yleistä, että vaivasta kärsivät etenkin urheilijat runsaasti hyppyjä sisältävissä lajeissa, kuten lentopallossa.

Hyppääjän polven oireena on useimmiten hyvin paikallinen kipu polven etuosassa, jossa polvilumpion jänne kiinnittyy polvilumpioon. Kipu pahenee rasituksen yhteydessä. Jos vamma on luonteeltaan lievempi, kipu tuntuu ennen kaikkea aktiviteetin jälkeen, mutta sitä mukaa kun vaiva pahenee, sen pystyy tuntemaan myös aktiviteetin alussa. Vähitellen kipu voi tuntua myös aktiviteetin aikana ja lopulta jopa levon aikana.

Artikkelinumero: OS-006

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.