Liukuesteet (teräspiikit)

Varastossa.

27.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Liukuesteet

Lumiset aamukävelyt, jäiset iltapäiväseikkailut tai tähtikirkkaat iltaulkoilut? Uudet nastasi ovat valmiina kohtaamaan jokaisen haasteen kanssasi. Nastat tarjoavat jalkineillesi varman pidon myös liukkailla pinnoilla, kuten lumessa tai jäällä. Ruotsissa tapahtuu noin 30 000 liukastumisonnettomuutta vuosittain, joissa ihmisten on haettava lääkärinhoitoa.


Vankat nastat kenkiin

Vältä liukastuminen

Helppokäyttöiset

Joustava koko 

Korkea laatu


Liukastumisen välttäminen nastojen avulla

Karkeilla teräspiikeillään nämä nastat tarttuvat tiukasti myös petollisimpiin pintoihin. Jokainen askel tuntuu vakaalta ja turvalliselta, kuin kävelisit kuivalla maalla keskikesän aikaan.

Käyttäessäsi nastoja saat hyvän pidon jalkineillasi jäällä ja lumessa. Lisäämällä jalkineisiisi parin nastoja vähennät liukastumisen riskiä. Kiinnität nämä nastat helposti jalkineisiisi vetämällä ne talvijalkineiden tai saappaiden yli.

Nastojen säilytys ja huolto 

Laadukas teräs ja kestävä muotoilu takaavat, että nastat ovat luotettavia ystäviäsi talvesta toiseen. Eivät ne ole vain toimivia, nastamme ovat myös tyylikkäitä. Kävele tyylikkäästi, myös talven haastavimpina päivinä.

Käytön jälkeen sinun tulisi huuhdella nastat haalealla vedellä poistaaksesi lian ja tien suolan. Voit voidella nastojen kumiosia tarvittaessa öljyllä. Säilytä nastat sisällä kuivassa paikassa kun et käytä niitä. Tällä tavalla estät ruosteen muodostumisen metallinastoihin.

Artikkelinumero: ST-033

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.