Liukuesteet kenkiin

Varastossa.

24.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Liukuesteet kenkiin

Korkealaatuiset liukuesteet, joiden avulla saat kenkiisi paremman pidon. Talvisin tuhannet ihmiset liukastuvat niin pahoin, että heidän tarvitsee hakeutua lääkäriin. Välty liukastumisilta turvallisten liukuesteiden avulla.


Liukuesteet kenkiin

Välty liukastumisilta

Sopivat kaikkiin kenkiin

Venyvä koko

Korkealaatuiset


Liukuesteet jäälle ja lumelle

Näitä liukuesteitä käyttämällä saat kenkiisi hyvän ja vakaan pidon jäällä ja lumella. Voit kävellä turvallisesti myös silloin, kun kelit ovat erittäin liukkaat. Täydentämällä kenkäsi näillä varmoilla liukuesteillä minimoit liukastumisen riskin.

Liukuesteet on helppo kiinnittää kenkiin vetämällä ne kenkien päälle. Liukuesteet ovat venyvät ja ne on valmistettu kestävästä, kylmyyttä sietävästä kumimateriaalista.

Huolla liukuesteitäsi

Käytön jälkeen liukuesteet kannattaa huuhdella haalealla vedellä lian ja tiesuolan poistamiseksi niistä. Tarvittaessa voit voidella liukuesteiden nastat neutraalilla öljyllä. Säilytä liukuesteet sisätiloissa kuivassa paikassa, kun niitä ei käytetä.

Artikkelinumero: 092002

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.