Liukuesteet heijastimilla (kantapäämalli)

Varastossa.

19.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Liukuesteet kenkien kantaosiin heijastimilla

Nämä liukuesteet tarjoavat turvallisen suojan liukastumisia vastaan kävelyille ja ulkoilma-aktiviteetteihin liukkailla alustoilla kylminä talvipäivinä. Liukuesteiden pohjissa on metallinastat tarjoamassa erittäin hyvän pidon jäälle ja lumelle.


Liukuesteet kenkiin

Turvallista suojaa liukastumisia vastaan

Helpot asettaa paikoilleen

Sisältävät heijastimet

Korkealaatuiset


Suojaudu liukastumisilta liukuesteiden avulla 

Liukuesteitä käyttämällä saat kenkiisi hyvän pidon myös liukkaimmille tienpinnoille. Täydentämällä kenkäsi liukuesteillä minimoit liukastumisen riskin. Nämä liukuesteet on helppo kiinnittää kenkiin vetämällä ne kenkien kantaosien päälle.

Huolla liukuesteitä, kun niitä ei käytetä

Käytön jälkeen liukuesteet kannattaa huuhdella vedellä lian ja tiesuolan poistamiseksi niistä. Tarvittaessa voit voidella liukuesteiden nastat öljyllä. Säilytä liukuesteet sisätiloissa kuivassa paikassa, kun niitä ei käytetä.


Artikkelinumero: ST-031

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.