Liukuesteet (nastoilla)

Varastossa.

14.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Liukuesteet (nastoilla) 2 kpl

Tilaa tästä liukuesteet, jotka tarjoavat kenkiisi varman pidon jopa kaikkein liukkaimmilla alustoilla, kuten lumella ja jäällä. Talvisin tuhannet ihmiset liukastuvat niin pahoin, että heidän tarvitsee hakeutua lääkäriin. Välty liukastumisilta turvallisten liukuesteiden avulla.

Katso tästä muita liukuestemalleja


Liukuesteet kenkiin

Välty liukastumisilta

Helppokäyttöiset

Venyvä koko 

Korkealaatuiset


Välty liukastumisilta liukuesteiden avulla 

Näitä liukuesteitä käyttämällä saat kenkiisi hyvän pidon jäällä myös silloin, kun kelit ovat erittäin liukkaat. Täydentämällä kenkäsi näillä liukuesteillä minimoit liukastumisen riskin. Nämä liukuesteet on helppo kiinnittää kenkiin liukuesteisiin kuuluvien tarranauhojen avulla.  

Liukuesteiden säilytys ja huolto 

Käytön jälkeen liukuesteet kannattaa huuhdella haalealla vedellä lian ja tiesuolan poistamiseksi niistä. Tarvittaessa voit myös hyvin voidella liukuesteiden nastat pienellä määrällä öljyä. Säilytä liukuesteet sisätiloissa kuivassa paikassa, kun niitä ei käytetä. Sillä tavoin estät liukusuojien pohjien metallinastoja ruostumasta. 

Artikkelinumero: ST-023

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.