Liukuesteet basic

Varastossa.

9.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Liukuesteet kenkiin

Helposti kenkiin kiinnitettävät liukuesteet, joiden ansiosta vältyt liukastumisilta liukkailla keleillä. Talvisin tuhannet ihmiset liukastuvat niin pahoin, että heidän tarvitsee hakeutua lääkäriin. Välty liukastumisilta turvallisten liukuesteiden avulla.


Liukuesteet kenkiin

Välty liukastumisilta

Helppokäyttöiset

Venyvä koko

Korkealaatuiset


Nastoilla varustetut liukuesteet kenkiin

Nämä liukuesteet on valmistettu joustavasta kumimateriaalista ja ne on varustettu tehokkailla nastoilla, jotka estävät liukastumisia. Liukesteet on helppo asettaa kenkiin ja irrottaa niistä ja ne kiinnitetään kätevästi kenkien etuosiin. Nämä liukuesteet ovat malliltaan universaalit ja ne sopivat kaikenlaisiin kenkiin. Liukuesteiden joustava kumimateriaali kestää matalia lämpötiloja.

Huolla liukuesteitä 

Käytön jälkeen liukuesteet tulee huuhdella vedellä lian ja tiesuolan poistamiseksi niistä. Tarvittaessa voit hyvin voidella liukuesteiden nastat pienellä määrällä öljyä. Säilytä liukuesteet sisätiloissa kuivassa paikassa, kun niitä ei käytetä. 

Artikkelinumero: ST-022

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.