Liukuesteet

Varastossa.

19.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Liukastumista estävät liukuesteet kenkiin 

Kätevät nastoilla varustetut liukuesteet, jotka aikaansaat paremman pidon kenkiisi. Talvisin tuhannet ihmiset liukastuvat niin pahoin, että heidän tarvitsee hakeutua lääkäriin. Välty liukastumisilta turvallisten liukuesteiden avulla.


Liukuesteet kenkiin (2 kpl)

Välty liukastumisilta

Sopivat kaikkiin kenkiin

Venyvä koko

Korkealaatuiset


Liukuesteet kenkiin

Liukuesteet ovat erinomaisia apuvälineitä liukastumisen estämiseksi liukkailla keleillä. Talvisin lumisateella ja jäisillä alustoilla kulkemiseen saa kätevästi apua turvallisuutta parantavista liukuesteistä, jotka tarjoavat kunnon pidon liukkaille alustoille. Saatavilla on erilaisia liukuesteitä, jotka on kehitetty sopimaan erilaisiin liikuntamuotoihin. Nämä liukusuojat toimivat mainiosti niin kävelyillä kaupunkiympäristössä kuin ulkoilukengissäkin.

Säilytä liukuesteet kuivassa paikassa

Huuhtele liukuesteet haalealla vedellä käytön jälkeen poistaaksesi niistä lian ja tiesuolan. Tarvittaessa voit myös hyvin voidella liukuesteiden nastat neutraalilla öljyllä. Kun liukuesteitä ei käytetä, säilytä niitä kuivassa paikassa, mieluiten sisätiloissa. Sillä tavoin estät metallinastoja ruostumasta. 


Artikkelinumero: 583

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.