Kenkäripustin

Varastossa.

13.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Ripustin kengille - kenkäripustin

Oletko kyllästynyt siihen, että kengät lojuvat hujan hajan eteisessä? Haluatko yksinkertaisen ratkaisun kenkien järjestämiseen? Nämä kenkäripustimet toimivat kenkähenkareina ja helpottavat kenkien ripustamista vaatekaappiin.


Kenkäripustin

Järjestä kengät helposti

Helppoon kenkien kuivaukseen

Voidaan ripustaa toisiinsa

Toimitus 3-4 päivässä


Järjestä kengät helposti

Kenkäripustinta voidaan käyttää kenkien kuivaamiseen tai säilyttämiseen, mutta sitä voidaan tietysti käyttää myös vaatekaapissa koukkuna huiveille, pyyhkeille, avaimille tai muille pienille esineille. Kenkäripustimella saat yksinkertaisen ja tyylikkään ja monipuolisen säilytysratkaisun kotiin. Ripustimessa on 360 asteen kierto ja sen voi ripustaa koukusta tai kiinnittää vaatetankoon.

On myös mahdollista ripustaa useita ripustimia toisiinsa, jolloin ne vievät vähemmän tilaa vaatekaapissa tai eteisessä. Ripustimet sopivat kodin moniin eri huoneisiin, kuten eteiseen, makuuhuoneeseen, keittiöön tai kylpyhuoneeseen.

Materiaali: polypropeeni (kovamuovi)

Artikkelinumero: ST-076

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.