Fiksut kenkälestit

Varastossa.

9.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Fiksut kenkälestit

Saa kengät säilyttämään muotonsa pitempään näiden fiksujen kenkälestien avulla, jotka laitetaan kenkiin silloin, kun niitä ei käytetä. Ne sopivat useimman tyyppisiin kenkiin ja sekä miesten että naisten kenkiin.Sopivat useimpiin kenkiin
Nämä kenkälestit ovat helppokäyttöiset ja sopivat täydellisesti kenkiin, joita ei käytetä päivittäin, mutta joiden muodon haluat säilyvän, esimerkiksi juhlakengät. Ne sopivat erinomaisesti myös tennareille ja urheilukengille, sillä kenkälestien kantaosa auttaa pitämään kengät ilmavina. Kenkälestit sopivat sekä miesten että naisten kenkiin ja niiden avulla kengät säilyttävät muotonsa pitempään myös silloin, kun niitä ei käytetä. Kenkälestit laitetaan kengän etuosaan estämään kengän kankaan taittuminen ja kengän litistyminen.

Artikkelinumero: ST-042

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.