Kumiset kengänsuojat (siniset)

Varastossa.

14.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Vettä hylkivästä kumista valmistetut kengänsuojat

Välty lempikenkiesi pilaamiselta sateella, kuralla tai lialla. Nämä kätevät kengänsuojat on helppo vetää kenkien päälle pitämään kengät puhtaina. Vetämällä nämä kengänpäälliset kenkiesi päälle niitä suojaamaan, kenkäsi pysyvät raikkaina ja kauniina pidempään. Katso kaikki kengänsuojamme useissa väreissä. 


Kaksi kengänpäällistä

Vedenpitävät

Uudelleenkäytettävät

Sopivat kaikenkokoisiin kenkiin


Suojaa kenkäsi kurjilta säiltä

Näitä kengänsuojia käyttämällä sinun ei tarvitse enää olla huolissasi kenkiesi sotkeutumisesta kurasta, liasta, loskasta tai sadevedestä. Mutainen nurmikko tai taivaalle ilmestyvä tumma sadepilvi eivät ole koskaan mieluisia etenkään silloin, kun olet pukenut juuri juhlakengät jalkaasi.

Vaikka yrität kuinka huolellisesti välttää likaamasta kenkiäsi, sateen yllättäessä joudut kuitenkin kuivaamaan ne kotiin palattuasi. Nämä kätevät kengänsuojat pelastavat tilanteen pitämällä kenkäsi kuivina. Täysin vedenpitävien kengänsuojien ansiosta vältyt huolehtimasta säätiloista kerta toisensa jälkeen!

Artikkelinumero: 648

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.