Korkokenkien kärkipehmusteet

Varastossa.

4.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Kärkipehmusteet korkokenkiin

Korkokenkien pehmusteet laitetaan kenkien kärkiin estämään kantapään liukuminen pois kengästä. Valmistettu pehmeästä ja miellyttävästä materiaalista.


Fiksut kärkipehmusteet

Korkokenkiin 

Estää kantapäätä liukumasta kengästä

Pehmeä materiaali 

Nopea toimitus


Estää kantapäätä liukumasta ulos

Kantapäiden liukuminen pois korkokengistä niiden käytön aikana voi tuntua ärsyttävältä. Tämän vuoksi pehmusteet sopivat erinomaisesti juuri korkeakorkoisiin kenkiin. Sen sijaan, että käyttäisit kantapäähän laitettavaa suojaa, joka painaa jalkaa eteenpäin, tämän tyyppiseen kenkään sopii paremmin suoja, joka on kengän etuosassa ja joka työntää jalkaa taaksepäin. Tällöin jalkaterän etuosaan ei aiheudu vielä enemmän painetta.

Helpot käyttää

Pehmusteita on helppoa käyttää. Ne ovat pehmeät ja mukavan tuntuiset jalkaterän etuosalle, ja ne vievät tilaa kengän etuosasta työntäen jalkaterää taaksepäin ja estäen kantapäätä liukumasta ulos kengästä. Pehmusteet muistuttavat pieniä tyynyjä, jotka on helppo ja nopea laittaa kengän etuosaan, ja ne pitävät kantapäät paikoillaan jokaisella askeleella.


Artikkelinumero: FFI-011

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.