Kumiset kengänsuojat (mustat)

Varastossa.

14.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Vettä hylkivästä kumista valmistetut kengänsuojat

Kätevät, vedenkestävät kenkäsuojat kenkien päälle vedettäviksi. Välty lempikenkiesi pilaamiselta sadevedellä tai likaavalla kuralla näiden kengänsuojien avulla. Vetämällä nämä kengänsuojat kenkiesi päälle niitä suojaamaan, kenkäsi pysyvät raikkaina ja kauniina pidempään. Katso kaikki kengänsuojamme useissa väreissä.


Kaksi kengänpäällistä

Sadesuojat kengille

Vedenpitävät


Suojaa kenkäsi sateelta 

Kun käytät näitä fantastisia kengänpäällisiä, vältyt pilaamasta kenkäsi. Tiedät varmasti tunteen, kun sadepilvi, vesilätäkkö tai kurainen nurmikko pääsee yllättämään. Vaikka yrität kuinka huolellisesti välttää likaamasta kenkiäsi, sateen yllättäessä joudut kuitenkin kuivaamaan ne kotiin palattuasi. Nämä kätevät kenkäsuojat pelastavat tilanteet pitämällä kenkäsi kuivina. Täysin vedenpitävien kenkäsuojien ansiosta vältyt huolehtimasta säätiloista kerta toisensa jälkeen!

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: 647

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.