Kantapääsuojat hiertymien ehkäisyyn

Varastossa.

5.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Kantapääsuojat hiertymien ja kulumien ehkäisyyn (2 kpl)

Nämä suositut kantapääsuojat toimivat ylimääräisenä suojakerroksena kantapäidesi ihoa vasten. Niiden ansiosta vältyt kantapään ihon hiertymiltä ja kulumilta. Täydelliset esimerkiksi otettaessa uusia kenkiä käyttöön tai jos suunnitteilla on kävellä/vaeltaa pitkiä matkoja.


Kantapäidesi hiertymistä ehkäisevät suojat

Ehkäisevät kantapäiden kulumia ja haavoja

Lähetetään pareittain (2 kpl)

Helppokäyttöiset

Toimitus 3-4 päivässä


Välty hiertymiltä kantapäissäsi

Kantapääsuoja on ehdoton jokaiselle, joka haluaa suojata ihoaan hiertymiltä ja kulumilta. Täydellinen valinta, jos sinulla on uudet kengät tai jos suunnittelet vaeltavasi pitkiä matkoja, sillä se tarjoaa ylimääräistä suojaa kantapäiden iholle.

Nämä kantapääsuojat ovat erittäin suosittuja ja ne toimitetaan nopeasti, joten pääset suojaamaan ihosi välittömästi. Ne lähetetään pareittain, joten saat kaksi kantapääsuojaa, ja ne ovat aina saatavilla tarvittaessa.

Artikkelinumero: FV-040

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.