Hiertymiä ehkäisevä teippi

Varastossa.

9.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Hiertymiä ehkäisevä teippi

Kenkien aikaansaamia hiertymiä ehkäisevää teippiä käytetään ehkäisemään tai poistamaan hiertymien aiheuttama kipu. Teippi on helppo leikata haluttuun pituuteen tai kokoon ja se toimii tavallisen hiertymälaastarin tavoin. Hiertymiä ehkäisevä teippi on edullinen, koska voit leikata rullasta jopa noin viisikymmentä laastaria.


Hiertymiä ehkäisevä teippi

Suojaa kantapäitä

Itsekiinnittyvä

Laadukas


Rakkoja ja hiertymiä ehkäisevä teippi

Hiertymiä ehkäisevä teippi toimii tehokkaasti riippumatta siitä, haluatko ehkäistä kenkien aikaansaamien hiertymien muodostumista tai vähentää hiertymien aiheuttamaa kipua. Hiertymiä ehkäisevä teippi auttaa myös ihon paranemisprosessiin hiertymien yhteydessä. Mitä varhaisemmassa vaiheessa levität rullasta leikatun laastarin paikalleen, sitä nopeammin hiertymä paranee. Hiertymiä ehkäisevä teippi säilyttää haavassa hyvän kosteustasapainon ja ehkäisee sen rupeutumista. Tästä rullasta leikattavat hiertymälaastarit sopivat myös suurempiin rakkoihin kantapäissä ja jalkojen alla.

Kosteudenkestävä teippi

Tämä hiertymiä ehkäisevä teippi on kosteudenkestävää, minkä ansiosta se kiinnittyy hyvin jalkoihin ja pysyy paikallaan myös jalkojen hikoillessa tai kastuessa sateella.

Artikkelinumero: FV-005

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.