Hiertymiä ehkäisevät kantapääsuojat

Varastossa.

4.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Hiertymiä ehkäisevät kantapääsuojat (2 kpl)

Nämä hiertymälaastarit suojaavat kantapäitä hiertymiltä. Kantapääsuojat ovat itsekiinnittyvät, ja ne kiinnitetään kenkien sisäpuolelle kantaosia vasten. Suojat on päällystetty pehmeällä tekstiilillä, joka ehkäisee hiertymien muodostumista. Sopivat kaikenlaisiin kenkiin.


Vähentävät kantapäiden hiertymistä

Pehmeä ja miellyttävä pinta

Sopivat kaikenlaisiin kenkiin

Itsekiinnittyvät


Kantapäiden hiertymät

Hiertymiä esiintyy kantapäissä useimmiten uusilla kengillä kävellessä tai jos kävellään totuttua enemmän. Nämä hiertymiä ehkäisevät suojat kiinnitetään kenkien sisäpuolelle kantaosiin poistamaan kitkaa ihon ja kengän väliltä. Suojat ovat itsekiinnittyvät ja sopivat kaikenlaisiin kenkiin. Suojat auttavat myös poistamaan hiertymät jaloista helposti ja nopeasti. Nämä tekstiilipäällysteiset pehmeät tyynyt tuntuvat miellyttäviltä käyttää kaikenlaisissa kengissä.

Pituus: 10 cm
Leveys: 3,8 cm

Artikkelinumero: FV-002

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.