Rakkolaastarit (5 kpl)

Varastossa.

6.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Rakkolaastarit (5 kpl)

Erinomainen suoja kenkien aiheuttamia hankaumia vastaan, tuntuvat kuin toiselta iholta. Rakkolaastarit nopeuttavat paranemista, vähentävät kipua ja suojaavat haavaa lialta ja bakteereilta.


Viisi rakkolaastaria

Vähentää heti kenkien aiheuttamia hankaumia

Parantaa hankaumia

Suojaa bakteereilta

Helppo käyttää


Parantaa hankaumat nopeasti

Rakkolaastarit sopivat erinomaisesti kenkien aiheuttamien hankaumien parantamiseen. Nämä rakkolaastarit tuntuvat kuin toiselta ihokerrokselta ja nopeuttavat haavojen paranemista. Ne lievittävät myös kipua, estävät rupien muodostumista ja ylläpitävät luonnollista kosteustasapainoa. Rakkolaastareita käyttämällä suojaavat haavaa vedeltä, lialta ja bakteereilta, joten ne parantuvat nopeammin. 

Laastareita on helppoa käyttää. Niiden taustapuolella on liimapinta, joka kiinnitetään rakon päälle. Anna laastarin olla paikallaan siihen asti, kunnes sen reunat alkavat irrota.

Artikkelinumero: FV-036

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.