Sisäänkasvanut kynsi (teippi)

Varastossa.

7.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Teipit varpaiden sisäänkasvaneille kynsille (5 teippipalaa)

Nyt voit ehkäistä tai vähentää helposti sisäänkasvaneen kynnen aiheuttamia oireita teippaamalla varpaat. Asettamalla sisäänkasvaneelle kynnelle kehitetyn teippipalan iholle, suoraan kipua aiheuttavan kynnen alapuolelle, lievität kynnen aiheuttamaa painetta. Sen ansiosta hiertymän aiheuttama kipu ja ärtymys katoavat nopeasti.


Teipit sisäänkasvaneille varpaankynsille (5 teippipalaa)

Lievittävät sisäänkasvaneen kynnen aiheuttamaa kipua

Ehkäisevät sisäänkasvaneiden kynsien ongelmaa

Helppokäyttöiset

Toimitus 3–4 päivässä


Aseta teippi suoraan sisäänkasvaneen kynnen alle

Sisäänkasvaneen kynnen teippimme on helppo ja tehokas ratkaisu kynnen sisäänkasvamisen aiheuttamien oireiden ehkäisyyn tai vähentämiseen. Asettamalla teipin suoraan kipua aiheuttavan kynnen alle voit keventää painetta sekä lievittää ihon kipua ja ärtymystä.

Sisäänkasvaneen kynnen teippi on helppokäyttöinen ja toimitetaan nopeasti 1–2 päivän toimitusajalla. Tämä erittäin suosittu tuote voi auttaa ehkäisemään kynnen sisäänkasvamista sekä lievittämään jo sisäänkasvaneen kynnen aiheuttamaa kipua ja epämukavuutta.

Artikkelinumero: NV-058

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.