Raikastava jalkadeodorantti

Varastossa.

9.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Luonnollinen deodorantti raikkaille jaloille

Raikastava jalkadeodorantti, joka neutralisoi pahan hajun ja pitää jalat raikkaina jopa 24 tuntia. Formuloitu luonnollisella alunilla ja on hellävarainen iholle. Voidaan suihkuttaa suoraan jaloille tai kenkiin.


Raikas jalkadeodorantti

Ehkäisee hikeä ja pahan hajun

Suojaa jopa 24 tuntia

Kotiinkuljetus 1-3 päivää


Jalkasuihke luonnollisella alunilla

Tämä jalkadeodorantti on suunniteltu poistamaan epämiellyttävä haju tukkeuttamatta ihon huokosia. Sisältää luonnollisia ainesosia ja on valmistettu kierrätetystä pakkauksesta. Sisältää alunia, joka on luonnollinen mineraalisuola ja jolla on antiseptisiä ominaisuuksia, ja se sopii erinomaisesti herkälle iholle. Deodorantilla on raikas tuoksu, joka kestää jopa 24 tuntia. Tulee myös 100 ml pakkauksessa, joka on helppo ottaa mukaan laukkuun. 

Käyttöohje

Jalkadeodorantti voidaan suihkuttaa kenkiin, sukkiin tai suoraan jaloille. Suihkuta kuiville ja puhtaille jaloille noin 20 cm etäisyydeltä. Anna imeytyä. 


Sisältää 100 ml. Vegaaninen.

Artikkelinumero: FK-095

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.