Edistyksellinen jalkahien hallinta

Varastossa.

11.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Jalkavoide, joka poistaa ja ehkäisee jalkojen hikoilua

Jalkojen hikoilu on yleinen ongelma, mutta toivomme kaikki voivamme elää ilman sitä. Tämä jalkavoide on ensiluokkainen, sillä se poistaa hien hajun jaloista ja toimii hyvin ennaltaehkäisevästi, jotta uutta jalkahikeä ei muodostuisi.

Kehittyneen kaavan ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia jalkahikoilusta missään tilanteessa, sillä voide kontrolloi ja estää  jalkahikoilua. Lisäksi jalkavoide pehmentää jalkojasi, jotta voit nauttia raikkaista ja pehmeistä jaloista milloin ja missä tahansa päivittäin.


Jalkavoide jalkahikeä vastaan

Antibakteerinen

Kosteuttaa kuivia jalkoja

Estää uuden jalkahien muodostumista


Vähentää kenkien pahaa hajua

Haisevat kengät johtuvat yleensä siitä, että jalkojen hikihiukkaset laskeutuvat kenkiin, ja bakteerit aiheuttavat hajun. Levittämällä Nivelazionen jalkavoidetta jalkoihin päivittäin voit päästä eroon tästä ongelmasta.

Voiteen ennaltaehkäisevät ominaisuudet hillitsevät hikoilua, joten ensimmäisen viikon käytön jälkeen, jonka tulisi olla päivittäistä, voit siirtyä käyttämään sitä joka toinen päivä viikon ajan. Kuukauden käytön jälkeen kehittynyt jalkahikoilun hallinta on estänyt jalkahikoilun tuotantoa niin, että voiteen käyttö kahdesti viikossa riittää.

Artikkelinumero: FK-073

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.