Jalkahikeä ehkäisevä deodoranttisuihke

Varastossa.

14.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Camillen 60 -deodoranttisuihke jaloille 

Jalkahiki ja pahalta haisevat jalat ovat huolenaihe monille meistä. Jaloissamme on enemmän hikirauhasia kuin missään muualla kehossamme ja kun jalat kuumenevat, kehon lämpötilaa säädellään tuottamalla hikeä. Siitä syystä jalkahien muodostuminen ei johdu huonosta hygieniasta, vaan sen sijaan se on tapa pitää kehon lämpötila normaalilla tasolla. Se, että joidenkin kehot tuottavat enemmän hikeä kuin toisten, voi johtua kehon lämpötilan epätasapainosta. Pahan hajun ja jalkahien muodostumista voidaan ehkäistä käyttämällä Camillen 60 -jalkadeodoranttia.


Ehkäisee pahojen hajujen muodostumista

Hoitaa jalkojasi  

Sisältää hikeä ehkäiseviä ainesosia

Ehkäisee jalkasienen muodostumista

Sisältää 125 ml


Jalkahiki ja pahalle haisevat jalat

ovat ehkäistävissä käyttämällä säännöllisesti Camillen 60 -jalkojen deodoranttisuihketta. Tämä suihke poistaa tehokkaasti pahan hajun jaloista ja ehkäisee liiallista hientuotantoa. Lisäksi se sisältää ainesosia, jotka ehkäisevät jalkasienen muodostumista.


Käyttö

Suihkuta jalkoihisi päivittäin Camillen 60 -jalkadeodoranttia ehkäistäksesi pahaa hajua ja liiallista jalkahikeä. Käsittely voidaan toistaa tarvittaessa.


Ainesosat: Isopropyl Alcohol, Aqua (Water), Diisopropyl Adipate, Isopropyl Myristate, Undecylenamide Dea, Chamomilla Recutita (Matricaria), Flower Water, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Farnesol, Menthol, Bisabolol, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Limonene, CI 19140

Artikkelinumero: FK-043

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.