Jalkahiki (Paketti)

Varastossa.

37.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Pääse eroon jalkahiestä jalkahikipaketin avulla

Pitkät päivät ahtaissa kengissä tekevät jaloista lämpimiä, kosteita ja hikisiä. Pahanhajuiset jalat ja jalkahiki eivät ole mukavia. Nämä tehokkaat tuotteet on suunniteltu erityisesti ehkäisemään ja torjumaan jalkahikeä - ja ne toimivat joka kerta!

Tuotteet takaavat kuivina ja raikkaina pysyvät jalat joka päivä. Pääse eroon pahanhajuisista jaloista ja kengistä. 


Ehkäise ja torju jalkahikeä

Neljä tuotetta jalkahikeä vastaan

Pääse eroon pahanhajuisista jaloista ja kengistä

Toimitus 2-3 päivässä


Vähentää kengistä tulevaa hajua

Tuotteet, jotka on erityisesti suunniteltu ehkäisemään ja torjumaan jalkahikeä, takaavat sinulle kuivat ja raikkaat jalat. Jalkahikipaketti vähentää sekä kenkien että jalkojen hajua. Pääse eroon epämukavuudesta tai epäröinnistä riisua kengät!

1. Pohjalliset jalkahikeä vastaan

Pohjalliset asetetaan kenkiin vähentämään jalkahien riskiä. Aktiivihiilen avulla nämä älykkäät pohjalliset poistavat hajun ja jalkahien kengistäsi. Pohjalliset on valmistettu erittäin imukykyisestä materiaalista, joka pitää jalat kuivina ja hajuttomina koko päivän. 

2. Jalkadeodorantti (suihke)

Kenkäsuihke neutraloi kenkien pahan hajun nopeasti. Tämä nopeasti kuivuva suihke on helppo käyttää ja tehokas jalkahikeä vastaan. Se on raikkaan ja miellyttävän tuoksuinen ja sisältää antiseptisiä ominaisuuksia, jotka auttavat pitämään jalat raikkaina. 

3. Jalkavoide jalkahikeä vastaan (100ml)

Jalkavoide vähentää jalkahikeä ja pitää jalkasi kuivina. Se sisältää luonnollisia ainesosia ja imeytyy nopeasti ihoon. Jalkavoide ehkäisee jalkahikeä aivan kuten antiperspirantti. Levitä voidetta jalkoihin joka ilta ja anna sen imeytyä ihoon. 

4. Hajukuulat kenkiin

Vapauta itsesi huolista pahan hajun suhteen premium-hajukuulillamme. Aseta yksinkertaisesti yksi kuula jokaiseen kenkään, kun et käytä niitä, ja anna kuulien neutraloida mahdolliset hajut.

Artikkelinumero: FVP-004

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.