Jalkojen ja kenkien deodorantti

15.95 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Vältä haisevia kenkiä ja jalkoja

Tämä Nivelazionen kenkäsuihke on nerokas tuote, joka neutralisoi kenkien ja jalkojen pahan hajun hetkessä. Jalkojen hikoilulla on voimakas taipumus kiinnittyä pitkään sekä kenkiin että sukkiin, joten tämä tuote on erityisesti suunniteltu vähentämään ja poistamaan pahan hajun kengistäsi.


Tehokas jalkojen hajua vastaan

Poistaa pahan hajun

Ehkäisee jalkojen hajua

Käytetään suoraan jalkoihin tai kenkiin

Ei jätä minkäänlaisia jälkiä kenkiin


Kenkäsuihke neutralisoi kenkien pahan hajun hetkessä ja estää kenkiä haisemasta pahalle. Tuote toimii kaikentyyppisille kengille. Se ei tahraa kenkiä, vaan jättää kengät täysin koskemattomiksi.

Aktiivisten ainesosien ansiosta tuotteella on antibakteerisia ominaisuuksia, jotka eivät ainoastaan poista olemassa olevia hajuja vaan myös luovat suojaavan tuoreen kerroksen pahoja hajuja vastaan. Ainesosat on valittu huolellisesti, jotta deodoranttia voi suihkuttaa suoraan jalkoihin ilman ärsytystä, aivan kuten sitä voi suihkuttaa suoraan kenkiinkin, jolloin tulokset ovat hyvät.

Pullo sisältää 180 ml

Artikkelinumero: ST-072

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.