Piikkipallo trigger-hierontaan

Varastossa.

16.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Puhallettava piikkipallo trigger-hierontaan (sininen)

Puhallettava piikkipallo, joka antaa jaloillesi mukavan trigger-pistehieronnan sohvalla TV:tä katsellessasi tai työtuolissa tietokoneen edessä. Pitkät päivät väsyttävät jalkoja, ja hierontapallon avulla voit hieroa kantapäitä, jalkaholveja ja jalkateriä. Jo kymmenen minuutin hieronta tekee ihmeitä jaloillesi.


Hieroo väsyneitä jalkoja

Voidaan käyttää tietokoneen tai TV:n ääressä

Hyväksi kantapäille, jalkaterille ja jalkaholveille

Puhallettava


Hiero jalkoja päivittäin

Hieromalla jalkoja päivittäin kymmenen minuutin ajan parannat verenkiertoa ja vähennät jännitystä ja väsymystä jalkojen alla. Otamme päivittäin tuhansia askeleita, mistä johtuen jalat ovat kehonosa, joka altistuu suurimmalle rasitukselle. Jalkoja hieroessasi tunnet, kuinka koko kehosi rentoutuu. Tuote on helppo ottaa mukaan ja voit yhtä hyvin käyttää sitä niin TV:tä katsellessa, toimistossa kuin keittiönpöydän äärellä.

Pallon koko puhallettuna on 16 x 16 x 5 senttimetriä. Tuote on valmistettu pehmeästä muovista, ei sisällä pumppua. 

Artikkelinumero: FV-012

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.