Venyttelynauha (jaloille)

27.95 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Tehokas venyttelynauha jaloille

Oletko alkanut tuntea kehossasi kankeutta? Jalkojen, reisien ja pohkeiden venytteleminen on välttämätöntä kehon kaikkien nivelten, lihasten ja nivelsiteiden pitämiseksi kunnossa. Kahdeksan erillisen silmukan avulla voit venyttää jalkojasi, sääriäsi ja koko kehoasi eri asentoihin.

Vain mielikuvitus on rajana! Koe uudenlainen notkeuden ja joustavuuden tunne korkealaatuisen venyttelynauhamme avulla. Se tuntuu todella mukavalta!


Venyttele jalkoja

Vähentää jännitystä ja kipua

Parantaa liikkuvuuttasi

Erittäin suosittu tuote

Toimitus 3–4 päivässä


Venyttelynauha auttaa venyttämään kehoasi

Nauha on helppokäyttöinen ja tarjoaa tehokkaan tavan harjoittaa ja venytellä lihaksiasi. Nauha on valmistettu kulutusta kestävästä materiaalista, joka on mukava käytössä ja kestää useita vuosia. Paranna liikkuvuuttasi ja vahvuuttasi venyttelynauhamme avulla. Tulet huomaamaan ja tuntemaan tuloksia välittömästi.

Nauha on täydellinen niin pilates- ja joogaharjoituksiin kuin myös jäykkyyden lievittämiseen ja joustavuuden parantamiseen. Venyttelynauhamme on täydellinen

Artikkelinumero: FV-021

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.