Lihashuoltovasara (ylellinen musta)

Varastossa.

129.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Lihashuoltovasara lihasten hierontaan

Lihashuoltovasara auttaa lievittämään kipua ja epämukavuuden tunnetta kireissä ja jäykissä lihaksissa ja selässä. Lihashuoltovasara toimii niin kotikäytössä kuin ammattimaisten käyttäjien keskuudessa.

Tämän värisevän lihashuoltovasaran avulla saat lihaksesi palautumaan ja rentoutumaan helposti kovan treenin jälkeen. Se on todella helppokäyttöinen ja valittavanasi on useita erilaisia päitä.


Ylellinen ja tehokas lihashuoltovasara

Kuusi erilaista nopeustasoa

Hiljainen ja helppokäyttöinen

Kuusi hierontapäätä erilaisille lihaksille

Kahdeksan tunnin akunkesto

Ruotsinkieliset käyttöohjeet


Sopii upeasti jalkahierontaan

Lihashuoltovasara sopii erinomaisesti selän, olkapäiden, reisien ja pohkeiden hierontaan, minkä lisäksi se on optimaalinen myös jalkahierontaan. Pitkät ahtaissa kengissä vietetyt päivät tekevät jaloistasi väsyneet ja aristavat. Käyttämällä tätä lihashuoltovasaraa tarjoat jaloillesi ihanan jalkahieronnan, jolloin jaloistasi tulee kuin uudet.

Lihashuoltovasara väsyneille lihaksille

Anna lihaksillesi niiden ansaitsema hieronta ja palautuminen tämän upean lihashuoltovasaran avulla. Tämä lihashuoltovasara hieroo ihanasti koko kehoa. Voit hieroa selkää, olkapäitä, reisiä, pohkeita ja jalkojasi heposti ja miellyttävästi.

Kuuden eri nopeuden ja neljän mukana toimitettavan, vaihdettavan hierontapään ansiosta löydät pian sinulle sopivan suosikkivaihtoehdon.

Ladattava, pitkä akunkesto

Lihashuoltovasara on ladattava ja täyden latauksen jälkeen voit nauttia hieronnasta jopa kahdeksan tunnin ajan. Lihashuoltovasaran virta katkeaa automaattisesti kymmenen minuutin käyttämättömyden jälkeen akun säästämiseksi. Ladattava akku ja tyylikäs laturi sisältyvät pakkaukseen. 

Artikkelinumero: MAS-023

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.