Hierontatyökalu

Varastossa.

9.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Puinen hierontatyökalu

Fantastisen ihana puinen hierontatyökalu, joka tarjoaa rentoutuksen koko kehosi lihaksille. Painele työkalulla jalkojen lihassolmuja ja tiettyjä pisteitä kätevällä tavalla.


Tarjoaa ihanan hieronnan

Lihassolmujen painelemiseen

Helppokäyttöinen

Jalkojen hieromiseen


Hiero jalkapohjien trigger-pisteitä

Tämä hierontatyökalu on ihanteellinen apuväline trigger-pisteiden painelemiseen säärissä tai jalkapohjissa. Saat työkalusta miellyttävän otteen kädellä ja saavutat sillä helposti lihakset ja hermosolmut, minkä ansiosta rentoudut ja voit vähentää stressiä tai lievittää kipua. 

Hiero jalkoja ja muuta kehoa

Hierontatyökalu on valmistettu puusta ja sen avulla voit painella trigger-pisteitä ja lihassolmuja, kunnes olet avannut ne täydellisesti. Sen lisäksi, että voit hieroa tällä hierontatyökalulla jalkapohjia ja jalkoja, voit myös käyttää sitä muunkin kehon hieromiseen. Kun käytät hierontaan tätä hierontatyökalua käsiesi sijaan, säästät käsiäsi kulumiselta. 


Artikkelinumero: FV-030

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.