Jalkahieronta (kupit)

22.95 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Kuppaus jaloillesi (4 kpl)

Kuppaus on vanha hierontamuoto, jota käytetään verenkierron tehostamiseen sekä jaloissa että muissa kehonosissa. Kuppaukseen tarkoitettujen neljän kupin avulla voit kokea rentoutumisen ja hyvinvoinnin täysin uudella tasolla. Kuppaus on hellävarainen ja miellyttävä käsittely, joka lievittää lihasten rasitusta ja vähentää jännitystä.


Neljä kuppia hierontaan

Tehostaa jalkojen verenkiertoa

Edistää ihon kiinteytymistä

Tarjoaa hieronnan jaloille ja varpaille

Toimitus 3–4 päivässä


Tehosta jalkojen verenkiertoa

Tämä on erinomainen keino tehostaa verenkiertoa ja lievittää kipua. Kuppimme on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista ja ne on erityisesti suunniteltu tarjoamaan maksimaalisen mukavuuden ja vaikutuksen. Kuppien ergonomiset kahvat helpottavat niiden käyttöä. Kuppaus on loistava keino lievittää rasitusta, stressiä ja kipua. Lisäksi se on hyvä tapa parantaa jalkojen joustavuutta.

Pienimmät kupit hierovat varpaitasi

Pienimpiä kuppeja käytetään kaikkein pienimpien kehonosiesi eli varpaidesi kuppaamiseen.

Näin kuppaus tapahtuu 
Voitele käsiteltävälle kehon alueelle ihoöljyä. Voitelun ansiosta kuppeja voi siirtää vaivattomasti. Voit myös käsitellä pelkästään tietyt alueet. Anna kuppien käsitellä ihoa yhdessä kohdassa muutaman sekunnin ajan ennen niiden siirtämistä.
Aseta kupit alueelle, jota haluat käsitellä. Paina sen jälkeen kuppien sivuilta/päältä, jotta niiden sisälle muodostuu ilmanpaine. Kuppauksen aikana muodostuva alipaine vetää puoleensa nesteitä ja tehostaa verenkiertoa. Tulet tuntemaan kovan paineen ihoa vasten kohdissa, joihin kupit on asetettu, mutta kivun kokeminen on harvinaista.

Huomioi seuraavat seikat: 
Muista, ettei kuppausta saa jatkaa 10–15 minuuttia pidempään. Noudata varovaisuutta, jos sinulla on pintaverisuonia tai suonikohjuja. Jos ihosi on vaurioitunut tai kärsit ihosairauksista, keskustele lääkärisi kanssa ennen käsittelyn suorittamista. Verenohennuslääkkeitä käyttävien henkilöiden ei tulisi tehdä kuppausta.

Artikkelinumero: KN-004

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.