Pehmeä jalkahieronta (värisevä)

349.00 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Pehmeä jalkahierontatyyny värinällä

Upota jalkasi tähän pehmeään jalkahierontatyynyyn ja nauti äärimmäisestä rentoutuksesta. Värisevä tyyny lievittää jalkojen uupumusta antaen sinun nauttia ihanasta hierontahetkestä.

Jalkahierontatyyny sopii erittäin hyvin viihtyisiin koti-iltoihin sohvalla TV:n ääressä, kun ulkona on sateinen tai kylmä sää. Pehmeä ja pörröinen materiaali tuntuu erittäin mukavalta ihoa vasten.


Värisevä jalkahieronta

Pehmeä ja mukava materiaali

Tarjoaa jaloillesi rentoutuksen

Lämmittää jalkoja kylminä päivinä

Toimitus 3–4 päivässä


Tarjoaa ihanan rentoutushetken sohvalla

Salli itsellesi tauko nauttien jalkahieronnasta, joka tarjoaa ihanan rentoutushetken kotisohvalla. Rentoudu upottaen jalat lämpimään ja mukavaan materiaaliin ja anna värinän tarjota sinulle tavanomaisesta hieronnasta poikkeava kokemus. Voit myös ottaa jalkahierontatyynyn mukaasi töihin ja nauttia työskentelysi lomassa viihtyisästä hierontahetkestä toimistotuolissa.

Tästä miellyttävästä hieronnasta nauttiaksesi sinun tarvitsee vain asettaa taustapuolen vetoketjun takaa löytyvään paristokoteloon kaksi AA-paristoa. Paristot eivät sisälly toimitukseen.

Artikkelinumero: MAS-025

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.