Hierontapuikko vyöhyketerapiaan

Varastossa.

9.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Vyöhyketerapiaa puisella hierontapuikolla

Tätä hierontapuikkoa käyttämällä voit helposti suorittaa jalkahieronnan vyöhyketerapiaa hyödyntäen. Painelemalla jalkapohjiesi tiettyjä pisteitä saat koko kehosi rentoutumaan. 


Tarjoaa ihanan hieronnan

Vyöhyketerapia-hierontaan

Lihassolmujen painelemiseen

Jalkojen hieromiseen


Mitä on vyöhyketerapia?

Vyöhyketerapia on eräänlainen käsittely, jonka sanotaan pystyvän parantamaan sairauksia koko kehossa. Jalkapohjissa on tuhansia hermosyitä ja jalkapohjien tiettyjä pisteitä painamalla keho pääsee rentoutumaan. Hoitomuotoa on käytetty jo tuhansia vuosia ja se on peräisin Kiinasta, mutta sitä käytetään runsaasti koko Aasian alueella.

Vyöhyketerapia hierontamuotona

Vyöhyketerapia toimii hieronnan tavoin mutta kehon sisäpuolella. Vyöhyketerapiapuikkoa käyttämällä vaihdat kätevästi kovan ja pehmeän paineen välillä jalkapohjia hieroessasi. Tällä hierontapuikolla saavutat tarkat pisteet jalkapohjissa, mikä tarjoaa rentoutumisen koko keholle. Vyöhyketerapiassa tehdään painalluksia jalkapohjiin toisin kuin akupunktiossa, jossa käytetään painallusten sijaan neuloja. 


Artikkelinumero: FV-026

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.