Hierovat sandaalit (vyöhyketerapiaan)

Varastossa.

29.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Hierovat sandaalit vyöhyketerapiaan

Vyöhyketerapia on yksi maailman vanhimmista hoitomuodoista. Hierovat sandaalit tarjoavat jaloillesi mahdollisuuden rentoutua perusteellisesti. Saat miellyttävän rentoutuksen koko keholle kenkien hierovien sisäpohjien kautta. Hierovat sisäpohjat stimuloivat jalkapohjiesi refleksivyöhykkeiden pisteitä, aikaansaaden ihmeitä kehosi energialle.


Hierovat sandaalit vyöhyketerapiaan

Jalkoja rentouttavat

Kehon energiaa lisäävät

Refleksivyöhykkeitä stimuloivat


Vyöhyketerapia parantaa hyvinvointiasi

Jaloissasi on erilaisia refleksivyöhykkeitä, joista jokainen vastaa tiettyä kehon osaa. Vyöhyketerapian avulla voidaan käsitellä koko keho jalkapohjien kautta. Vyöhyketerapialla voidaan hoitaa erilaisia vaivoja päänsärystä ja vatsakrampeista aina lihas- ja nivelkipuihin.

Pohjoismaissa käsittelymuotoa kutsutaan vyöhyketerapiaksi, mutta suurimmassa osassa maailmaa sitä kutsutaan refleksologiaksi. Käytä vyöhyketerapiaan kehitettyjä hierovia sandaaleja 10–30 minuuttia kerrallaan. Sandaaleja voidaan käyttää sekä seistessä että kävellessä, ja niitä käyttämällä pääsee kokemaan samalla kertaa sekä energian lisääntymisen että rentoutumisen.

Hierovien sandaalien käytössä huomioitavaa

Jos et ole koskaan aikaisemmin käyttänyt hierovia sandaaleja, hierovat pohjat voivat tuntua aluksi huomattavalla tavalla jalkapohjia vasten. Aristaminen kuitenkin katoaa asteittain ja tottumaton tunne muuttuu miellyttäväksi ja ihanaksi hieronnaksi. Käytä sandaaleja usein ja lyhyinä jaksoina, ja tulet pian ihastumaan hieroviin sandaaleihisi.

Artikkelinumero: 626

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.