Lihashuoltovasara lihasten hierontaan

99.55 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Lihashuoltovasara lihasten hierontaan

Tämän värisevän lihashuoltovasaran avulla voit tarjota helposti lihaksillesi palautumisen ja rentoutumisen kovan treenin jälkeen. Laitetta voidaan käyttää myös ennaltaehkäisevästi, jos selässä tai muussa kehonosassa on epämukavuutta tai jännitystä. Vasaraa on erittäin helppo käyttää ja siihen kuuluu useita erilaisia suuttimia.


Tehokas lihashuoltovasara

Kuusi erilaista nopeustasoa

Hiljainen ja helppokäyttöinen

Neljä hierontapäätä eri lihaksille

Ruotsinkielinen käyttöohje


Jalkahierontaa lihashuoltovasaralla

Tämä suosittu lihashuoltovasara on optimaalinen väline jalkahierontaan. Pitkät päivät ahtaissa kengissä saavat jalkasi väsyneiksi ja aristaviksi. Tätä lihashuoltovasaraa käyttämällä voit tarjota jaloillesi ihanan jalkahieronnan, ja jaloistasi tulee kuin uudelleen syntyneet! Tulet arvostamaan tätä hierontalaitetta ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.

Lihashuoltovasara väsyneille lihaksille

Tarjoa lihaksillesi ansaittu hieronta ja palautuminen tämän fantastisen lihashuoltovasaran avulla. Tämä lihashuoltovasara tarjoaa ihanan hieronnan koko kehollesi. Voit hieroa sillä selkää, hartioita, reisiä, sääriä, pohkeita ja jalkoja helpolla ja mukavalla tavalla.

Kuudesta eri nopeudesta ja neljästä mukana toimitettavasta hierontapäästä löydät nopeasti oman suosikkisi.

Ladattava laite pitkällä akun kestolla

Lihashuoltovasara on ladattavissa ja latauksen jälkeen voit nauttia hieronnasta jopa kahden tunnin ajan. Akkua sääsätääkseen lihashuoltovasara sammuu itsestään kymmenen minuutin käyttämättömyyden jälkeen. Mukana toimitetaan ladattava akku ja upea laturi. 

Artikkelinumero: MAS-020

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.