Refleksologia & vyöhyketerapia (sukat)

Varastossa.

14.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Sukat refleksologiaa ja vyöhyketerapiaa varten

Jalkapohjissa on tuhansia heijastepisteitä. Stimuloimalla näitä heijastepisteitä voit vähentää kipua ja epämukavuutta muissa kehon osissa.

Nämä refleksologia-sukat ovat erittäin helppokäyttöiset. Painamalla kaavion tiettyä aluetta mukana toimitetulla akupunktiokynällä stimuloit jalkapohjiesi hermosäikeitä.


Sukat vyöhyketerapiaa varten

Hiero jalkojesi heijastepisteitä

Vähennä kipua ja epämukavuutta kehossa

Hierontapuikko sisältyy

Toimitus 3-4 päivässä


Helppokäyttöinen myös aloittelijoille

Vaikka olisit aloitteleva refleksologian harrastaja, alkuun pääseminen on helppoa. Sukkien pohjassa olevat symbolit ja teksti antavat sinulle nopean kuvan akupisteistä. Sukissa on universaali malli ja ne sopivat niin miehille kuin naisille. Vyöhykkeet näkyvät selkeästi jalkapohjassa.

Mitä refleksologia ja vyöhyketerapia ovat?

Refleksologia, tai vyöhyketerapia, jona se myös tunnetaan, perustuu periaatteeseen, jonka mukaan koko kehossa on vyöhykkeitä tai heijastepisteitä, jotka ovat tiiviisti yhteydessä kehon kaikkiin anatomisiin osiin. Jos jokin kehon osa on epätasapainossa tai ylikuormittunut, se näkyy heijastevyöhykkeellä kipuna.

Kun jalkapohjassa olevia heijastepisteitä stimuloidaan, jalkojesi hermosignaalit lievittävät kipua ja vähentävät epämukavuutta.

Artikkelinumero: MAS-024

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.