Hierontarulla

Varastossa.

23.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Hierontarulla

Tämä fantastinen hierontarulla trigger-pisteillä hieroo koko kehoa. Hierontarulla vähentää stressiä ja lievittää lihasten arkuutta. Se myös parantaa verenkiertoa ja vähentää mahdollisia kipuja.


Koko kehon hierontaan

Lievittää lihasten arkuutta

Tarjoaa ihastuttavan jalkahieronnan

Vähentää stressiä ja kipuja


Monipuolinen piikkihieronta

Trigger-rullaa voidaan käyttää reisien, käsivarsien, pohkeiden ja jalkojen hierontaan ja se tarjoaa ihanan rentoutumisen koko keholle. Hierontarullaa voidaan käyttää kipujen lievittämiseksi moniin erilaisiin harjoituksiin, kuten piikkirullan pyörittämiseen jalkojen alla. Voit pyörittää rullaa ranteita, reisiä tai pohkeita vasten.

Käsittelemistäsi kehon alueista riippumatta trigger-rulla tarjoaa rentoutumisen koko keholle. Piikkirulla on lisäksi helppokäyttöinen ja kätevä ottaa mukaan kaikkialle, ja sitä voidaan hyvin käyttää esimerkiksi televisiota katsellessa.

Artikkelinumero: MAS-015

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.