Imukupit kuppaushierontaan (4 kpl)

Varastossa.

24.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Paranna jalkojen verenkiertoa kuppaamalla

Näillä imukupeilla kuppaaminen tarjoaa useita terveyshyötyjä kehollesi, erityisesti jaloille ja reisille. Lihaksista tulee rentoutuneet samalla, kun ihostasi tulee kiinteämpi ja kimmoisampi. Kuppauksen perimmäinen tarkoitus on parantaa verenkiertoa, mikä puolestaan vähentää jännityksiä ja tekee ihosta kiinteämmän.


Neljä imukuppia hierontaan

Jalkojen verenkierron parantamiseen

Tekevät ihosta kiinteämmän

Vähentävät selluliittia ja suonikohjuja


Hierontaa jaloille

Antamalla jaloille hieronnan vähennät niiden jännityksiä ja väsymistä. Pitkät päivät seisoma-asennossa voivat väsyttää jalkoja, joten jalkahieronta on tärkeää miellyttävän rentoutumisen saamiseksi ja jalkakipujen välttämiseksi. 

Paranna verenkiertoa

Lisääntyneellä verenkierrolla on monia terveyshyötyjä. Ilmeisten hyötyjen, kuten vahvemmat ja terveemmät jalat, lisäksi myös iho voi paremmin, kun verenkierto toimii ihanteellisesti. Kuppaushieronnan avulla jalkasi ja reitesi saavat paremman verenkierron. 

Vähennä selluliittia ja suonikohjuja kuppauksen avulla 

Kaksi yleistä ongelmaa, jotka esiintyvät takapuolessa, reisissä ja pohkeissa, ovat selluliitti ja suonikohjut. Vaikka oireet johtuvatkin useista eri syistä, ongelman vähentämiseksi voidaan käyttää samaa ratkaisua. Jalkojen verenkiertoa lisäämällä voit vähentää suonikohjuja ja selluliittia jaloista. 

Näin teet kuppauksen

Kuppaushieronta on helppo tehdä ja voit tehdä sen vaivatta ilman minkäänlaista kokemusta. Voitele ensiksi ihoalue, jonka haluat käsitellä (esimerkiksi takapuoli tai reidet) pehmeällä ihoöljyllä. Paina sitten kupit kiinni ihoon luomalla kevyen tyhjiön kuppien ja ihon väliin. Tämä tapahtuu painamalla kuppi kokoon keskeltä, minkä jälkeen kuppi asetetaan iholle, ja lopuksi kupista päästetään irti varovasti.

Vedä sitten kuppeja ihon päällä tasaisesti painaen. Kuppauksen aikana syntyvä alipaine vetää puoleensa nesteitä ja toimittaa ihoon enemmän verta. Tavallisesti kuppauksen aikana ei tunnu minkäänlaista kipua.

Kuppausta tehdään noin 10–15 minuutin ajan kerrallaan jokaisella käsiteltävällä kehon alueella. Mikäli sinulla on pintaverisuonia, sinun tulee noudattaa varovaisuutta. Kuppaushieronnan ei ole tarkoitus tuottaa kipua.

Yhteenveto:

1. Voitele iho pehmeällä ihoöljyllä
2. Luo tyhjiö ihon ja kupin väliin
3. Vedä kuppia ihon päällä varovaisesti mutta varmasti
4. Toista noin 10 minuuttia jokaista kehon osaa kohti

Artikkelinumero: FV-035

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.