Hierovat tohvelit (harmaa)

Varastossa.

28.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Kokovinkit:

Valitse mieluummin isompi koko kuin mitä käytät tavallisissa kengissä. Nämä tossut ovat pieniä koossa. Katso mitat taulukosta tuotteen sivun alareunassa.

Pehmeät, hierovat tohvelit

Joustavat ja pehmeät hierontatohvelit tarjoavat miellyttävää hierontaa jokaisella ottamallasi askeleella. Näiden mukavien tohveleiden pohjallisessa on useita hierontapisteitä, jotka hierovat jalkojasi varpaiden, jalkaholvien ja kantapäidesi kohdalta.


Hieroo jalkojasi

Lisää verenkiertoa

Lievittää turvotusta ja jalkakipua

Sopii käytettäväksi sisä- ja ulkotiloissa

Vedenkestävät ja pestävät


Suositut tohvelit vähentävät jalkakipua

Jos ongelmanasi ovat turvonneet pohkeet ja jalkaterät, voit päästä eroon turvotuksesta lisäämällä jalkojesi verenkiertoa näiden tohveleiden avulla. Ne voivat myös lievittää kiputiloja ja lihasten väsymystä auttamalla parantamaan verenkiertoa.

Tohvelit ovat erittäin pehmeät ja joustavat, ja ne tukevat jalkojasi todella hyvin. Niiden pehmeä pohja tuo askeliisi ihanaa ponnahdusvoimaa. Tohvelit on valmistettu myrkyttömästä PVC-materiaalista, joka on pestävää ja joka hengittää hyvin. Tohvelit ovat 100 % vegaaniset.

Hieroo jalkojasi

Nämä uskomattoman pehmeät ja mukavat tohvelit hierovat ja vähentävät turvotusta pohkeissa ja jalkaterissä. Hierovat tohvelit auttavat ehkäisemään selän, lanteiden, polvien ja jalkaterien lipua lisäämällä jalkojen ja pohkeiden verenkiertoa. Tohveleita voidaan käyttää niin sisä- kuin ulkotiloissa.


KokoPituus kantapäästä varpaisiin
Koko 36-37
23,4 senttimetriä
Koko 38-39
24,3 senttimetriä
Koko 40-41
25,3 senttimetriä
Koko 42-43
26,1 senttimetriä
Koko 44-45
27,2 senttimetriä


Artikkelinumero: TO-001-S

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.