Roller jalkahierontaan

Varastossa.

12.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Roller jalkahierontaan

Fantastinen roller-mallinen hierontatyökalu, joka tarjoaa tehokkaan ja miellyttävän hieronnan jaloillesi, pohkeillesi ja reisillesi. Rolleria käytetään itsehierontaan ja se sopii täydellisesti käytettäväksi pitkien ahtaissa kengissä vietettyjen päivien jälkeen. Tuotetta voidaan myös hyvin käyttää jalkahierontaan treenien jälkeen. 


Jalkahierontaan

Tarjoaa lihaksille rentoutusta

Parantaa verenkiertoa

Vahvistaa ihoa

Miellyttävä käyttää


Paranna verenkiertoa

Hierontarulla on muotoilultaan taipuisa, mikä mahdollistaa miellyttävämmän käytön. Hierontarullaa jalkapohjien alla tai jalkojen päällä rullaamalla voit myös parantaa verenkiertoasi, mikä tarjoaa lihaksille nopeamman palautumisen. Älä jännitä lihaksia, vaan sen sijaan rentouta ne ja annat hierontarullan työskennellä täsmällisesti.

Artikkelinumero: FV-034

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.