Hierontapallo (jaloille)

Varastossa.

9.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Hierontapallo jalkahierontaan

Tehokas hierontapallo, jota käytetään hieromaan jännityksiä jaloista tai jalkapohjista. Hierontapallolla voidaan hieroa myös kädet, käsivarret ja sääret. Täydellinen käytettäväksi jalkahierontaan sohvalla TV:tä katsellessa tai pöydän ääressä lukiessa.


Hierontapallo jaloille

Tarjoaa lihaksille rentoutumisen

Verenkiertoa parantava

Helppokäyttöinen

Korkealaatuinen


Rentouttavaa jalkahierontaa

Tämä ainutlaatuinen hierontapallo tarjoaa jaloille rentouttavan tunteen. Aseta hierontapallo lattialle ja anna jalan rullata pallon päällä. Palloa voidaan käyttää milloin tahansa, esimerkiksi kirjoituspöydän ääressä työskennellessä, aamukahvia nauttiessa, lehteä lukiessa tai sohvalla TV:tä katsellessa. Hieromalla jalkasi tällä hierontapallolla tulet tuntemaan ihastuttavaa mielihyvää.

Hieronta plantaarifaskiitin ja luupiikin yhteydessä

Plantaarifaskiitti on jalkaongelma, jota esiintyy jalan alla kulkevan suuren jänteen kipeytyessä tai ylikuormittuessa. Oiretta kutsutaan joskus myös luupiikiksi, ja vaiva voi olla erittäin kivulias. Hieromalla jalkapohjan jännettä ja kantapäitä voit parantaa verenkiertoa, mikä nopeuttaa paranemisprosessia.

Hiero kipu pois jalkojen alta

Pallon tekstuuri tunkeutuu syvälle jalkapohjiin tarjoten jaloille rentoutumisen sekä lievittäen jännityksiä, luupiikkiä tai päivittäistä kipua. Palloa on helppo pidellä kämmenellä ja se kulkee helposti mukana kaikkialle. Pitkien ahtaissa kengissä vietettyjen päivien jälkeen jalkahieronta voi tuntua fantastisen rentouttavalta. Hierontapalloa voidaan käyttää kaikkialla riippumatta siitä, istutko toimiston tuolissa vai kotisohvalla TV:n ääressä.

Artikkelinumero: FV-025

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.