Jalkahierontamatto

Varastossa.

14.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Matto jalkahierontaan 

Jalkojen vääränlainen kuormittuminen on yleinen ongelma, joka aiheuttaa jalkoihin vaivoja ja kipua. Tämä jalkahierontaan kehitetty matto tarjoaa miellyttävän hieronnan väsyneille jaloille. Viidentoista minuutin päivittäinen käyttö riittää! 


Hierontamatto jaloille

Rentouttaa lihakset

Parantaa verenkiertoa

Viisitoista minuuttia päivittäin

Korkealaatuinen


Hieroo jalkojasi

Seisominen tai käveleminen epämukavissa kengissä pitkien päivien ajan voi aiheuttaa kipua jalkoihin. Antamalla jaloillesi miellyttävän jalkahieronnan tämän maton avulla voit poistaa jännitystä jaloista kuormittavan päivän jälkeen. Kun jalkapohjasi saavat miellyttävän hieronnan, se vapauttaa huomattavissa määrin jännitystä jalkapohjissa, mikä tuo mukavan tuntemuksen koko keholle.

Näin teet hieronnan jalkapohjillesi

Hierontamatossa on kolmekymmentä eri väristä kiveä. Asettamalla jalat matolle ja polkemalla, kääntämällä ja painamalla jalkoja kiviä vasten parannat verenkiertoasi ja vähennät jännitystä jalkapohjissasi. Jalkahierontaan kehitetty hierontamatto ei ole paristokäyttöinen, vaan se tarjoaa jaloille luonnollisen stimuloinnin.

Artikkelinumero: FV-006

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.