Hierontapallot (paketti)

Varastossa.

19.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Hierontapallot – Kolmen pallon paketti 

Tämä setti sisältöää kolme erilaista hierontapalloa, joita säilytetään tyylikkäässä mustassa säilytyspussissa. Anna kehollesi ja jaloillesi tarpeellinen rentoutus sekä lievitä kipua ja paranna verenkiertoa näillä  fantastisilla, koko keholle sopivilla hierontapalloilla.


Kolmen hierontapallon paketti

Jaloille, säärille ja selälle

Tiettyjen pisteiden käsittelyyn

Verenkiertoa parantavat

Trigger-hierontaan


Kolme erilaista hierontapalloa

Tässä paketissa saat kolme erilaista hierontapalloa, joita voit käyttää eri tarkoituksiin. Paketissa saat ensinnäkin pitkulaisen hierontapallon, joka sopii täydellisesti käytettäväksi koko keholle. Pitkänomaista hierontapalloa puolestaan voi käyttää esimerkiksi selälle, reisille tai pohkeille, ja se lievittää myös lihasjännityksiä ja venyttää lihaksia.

Pyöreä pallo toimii erinomaisesti tiettyjen pisteiden tarkkaan hierontaan, kuten esimerkiksi jalkapohjien jalkaholveille, ja se lievittää kipua. Sama koskee myös piikkipalloa, jonka trigger-pisteet tarjoavat miellyttävän hieronnan tarvittaviin paikkoihin, minkä lisäksi pallo lievittää lihasten aristusta. Hierontapallot sopivat erinomaisesti kuntoutukseen ja yhdessä ne tarjoavat mahdollisuuden sekä koko kehon hierontaan että erityiseen käsittelyyn tietyille pisteille, jotka kaipaavat sitä.

Monipuolista hierontaa

Trigger-palloja voidaan käyttää moniin erilaisiin harjoituksiin. Pitkulaista hierontapalloa voit esimerkiksi käyttää vetämällä sitä ylös ja alas lihaksen päällä. Piikkipalloa ja hierontapalloa voidaan käyttää tiettyjen pisteiden käsittelemiseen pyörivin liikkein, jotka vähentävät kipua. Mukana toimitettavan pussin avulla hierontapallot kulkevat kätevästi mukana kaikkialle.

Artikkelinumero: MAS-010

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.