Hierovat sandaalit (vaaleanpunaiset)

Varastossa.

24.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa
Kokovinkit:

Valitse mieluummin isompi koko kuin mitä käytät tavallisissa kengissä. Nämä tossut ovat pieniä koossa. Katso mitat taulukosta tuotteen sivun alareunassa.

Pehmeät hierovat sandaalit

Joustavat ja pehmeät hierovat sandaalit, jotka tarjoavat miellyttävän hieronnan jokaisella ottamallasi askeleella. Näiden mukavien sandaalien pohjissa on useita hierovia pisteitä, jotka tarjoavat jalkahieronnan varpaidesi, jalkaholviesi ja kantapäidesi ympärille. 


Tarjoavat jaloillesi hieronnan

Parantavat verenkiertoa

Lievittävät turvotusta ja jalkakipuja

Sopivat sekä sisä- että ulkotiloihin

Vedenkestävät ja pestävät


Suositut sandaalit, jotka vähentävät jalkakipuja

Mikäli sinulla on ongelmia jalkojen turvotuksen muodossa, nämä sandaalit voivat auttaa sinua pääsemään eroon turvotuksesta jalkojesi verenkiertoa parantamalla. Ne voivat myös lievittää jalkojen kipua ja lihasten väsymistä samalla, kun niillä on kyky edistää verenkiertoa.

Sandaalit ovat erittäin pehmeät ja joustavat, ja ne tarjoavat jaloillesi erittäin hyvän tuen. Niiden pehmeät pohjat tarjoavat lisäksi ihastuttavan ponnahduksen askeliin. Sandaalit on valmistettu myrkyttömästä PVC-materiaalista, joka on pestävissä ja hyvin hengittävää. Sandaalit ovat 100 % vegaaniset.

Tarjoavat hierontaa jaloillesi

Nämä uskomattoman pehmeät ja ihanat sandaalit tarjoavat jalkahieronnan ja vähentävät jalkojen ja säärten turvotusta. Hierovat sandaalit auttavat ehkäisemään kipua selässä, lonkissa, polvissa ja jaloissa parantamalla jalkojesi ja säärtesi verenkiertoa. Sandaalit sopivat käytettäviksi sekä sisä- että ulkotiloissa. 

KokoPituus kantapäästä varpaisiin
Koko 36-37
23,3 senttimetriä
Koko 38-39
24,5 senttimetriä
Koko 40-41
25,2 senttimetriä
Artikkelinumero: TO-001-S

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.