Uimakengät (sini-keltaiset)

Varastossa.

19.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Uimakengät rannalle

Ihanat uimakengät, jotka sopivat erinomaisesti rannalle. Uimakenkien ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi, sillä vältyt polttamasta jalkapohjiasi tulikuumalla hiekalla ja saamasta haavoja jalkoihin terävistä kivistä sekä meressä uidessasi rikkinäisistä simpukankuorista.


Tyylikkäät uimakengät (2 kpl)

Välty astumasta teräviin kiviin

Jalkapohjia suojaavat 

Erittäin hyvälaatuiset


Uimakengät uimahetkiin

Uimakengät sopivat hyvin käytettäviksi pitkinä ja ihanina päivinä rannalla. Suojaavia uimakenkiä käyttämällä voit kävellä rannalla polttamatta jalkapohjiasi tulikuumalla hiekalla ja vältyt lisäksi riskiltä astua neulanteräviin, rikkinäisiin simpukankuoriin, lasinsirpaleisiin tai muihin roskiin, joita valitettavasti löytyy joskus rannoilta. 

Suojaa jalkojasi teräviltä kiviltä

Uimakengissä voit suunnata huoletta suoraan veteen ilman, että saisit jalkoihisi haavoja vedenpinnan alla olevista terävistä kivistä tai rikkinäisistä simpukankuorista. Näissä uimakengissä on paksut, suojaavat kumipohjat, joiden ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi uidessasi.

Artikkelinumero: 809

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.