Uimakengät basic (vaaleanpunaiset)

Varastossa.

9.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Vaaleanpunaiset uimakengät rannalle

Pehmeät ja ihanat uimakengät, jotka suojaavat jalkojasi teräviltä kiviltä ja simpukankuorilta tai rantahiekkaan piiloutuneilta roskilta. Uimakengät sopivat täydellisesti sinulle, joka pidät paljasjalkaisuuden tunteesta. Nämä uimakengät sopivat erinomaisesti pitkiin ja ihastuttaviin rantapäiviin.

Katso kaikki uimakengät täältä


Suojaavat uimakengät (2 kpl)

Välty terävien kivien aikaansaamilta viiltohaavoilta

Käytetään uidessa ja uimarannalla

Laadukkaat


Suojaa jalkasi teräviltä kiviltä ja simpukankuorilta

Näitä uimakenkiä uintireissuillasi käyttämällä minimoit riskin vahingoittaa jalkasi teräviin kiviin tai simpukankuoriin. Lisäksi vältyt polttamasta jalkapohjiasi tulikuumalla hiekalla. Uimakenkien ansiosta voit suunnata veteen huolettomasti, kesäpäivistä nauttien.

Uimakengät sopivat täydellisesti lapsille

Kun lapsesi käyttävät turvallisia uimakenkiä, voit tuntea olosi rauhalliseksi ja turvalliseksi. Uimakengät tarjoavat useita etuja. Sen lisäksi, että jalat pysyvät suojassa maassa lojuvilta teräviltä esineiltä, uimakenkiä voidaan käyttää myös uima-altaan reunalla, jotta liukastumisilta voidaan välttyä. Uimakenkien alapuoli on uurrettu, mikä aikaansaa niihin hyvän pidon ja estää lapsia liukastumasta.

Artikkelinumero: 601

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.