Uimakengät (mustat/siniset)

Varastossa.

19.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Tyylikkäät ja laadukkaat uimakengät

Tyylikkäät uimakengät, jotka sopivat erinomaisesti rannalle. Uimakenkiä käyttämällä vältyt polttamasta jalkapohjiasi tulikuumalla hiekalla ja raapimasta niitä teräviin kiviin ja simpukankuoriin uidessasi.


Tyylikkäät uimakengät

Välty astumasta teräviin kiviin

Suojaavat jalkapohjiasi

Erittäin laadukkaat


Uimakengät rannalle

Uimakengät sopivat hyvin pitkiin ja ihaniin rantapäiviin. Suojaavia uimakenkiä käyttämällä voit kävellä rannalla polttamatta jalkapohjiasi tulikuumalla hiekalla tai astumatta neulanteräviin, rikkinäisiin simpukankuoriin, lasinsirpaleisiin tai muihin roskiin, joita valitettavasti löytyy joskus rannoilta. 

Suojaa jalkojasi uidessasi

Uimakenkien ansiosta voit suunnata veteen huoletta ilman, että altistat jalkasi vedenpinnan alla piileviin teräviin kiviin tai rikkinäisiin simpukankuoriin. Näissä uimakengissä on paksut, suojaavat kumipohjat, joiden ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi uidessasi.

Artikkelinumero: 599

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.