Uimakengät Aqua rosea

Varastossa.

29.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Uimakengät rannalle

Nämä tyylikkäät uimakengät sopivat täydellisesti pitkiin rantapäiviin. Uimakengät suojaavat uintireissuillasi jalkojasi ja jalkapohjiasi teräviltä simpukankuorilta ja kiviltä sekä rannalla että vedessä


Tyylikkäät uimakengät (2 kpl)

Välty astumasta teräviin kiviin

Suojaavat jalkapohjiasi 

Erittäin laadukkaat


Uimakengät uintihetkiin

Uimakengät suojaavat jalkojasi meressä uidessasi. Uimakenkien ansiosta on mukavampaa kävellä niin altaan pohjassa kuin rannallakin. Suojaavia uimakenkiä käyttämällä voit nauttia rantaelämästä polttamatta jalkapohjiasi tulikuumalla hiekalla tai ottamatta riskiä neulanteräviin, rikkinäisiin simpukankuoriin, lasinsirpaleisiin tai muihin roskiin astumisesta, joita valitettavasti löytyy joskus rannoilta.

Vesiurheiluun sopivat uimakengät

Nämä uimakengät sopivat myös erinomaisesti käytettäviksi erilaisissa vesiurheilulajeissa, kuten surffauksessa, vesijuoksussa, snorklauksessa tai vesipallossa. Uimakengissä on vahvat ja pitävät kumipohjat sekä miellyttävät ja joustavat päälliset, jotka kuivuvat huomattavan nopeasti.

Artikkelinumero: 607

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.