Tuotepaketti sisäänkasvaneelle kynnelle

Varastossa.
29.95 EUR

23.96 EUR

Toimitus 2-4 päivää
Erittäin korkealaatuisetAlennuksesi on aktivoitu (-20%).

Voimassa koko valikoimassa tänään.

Normaalihinta 40,05 € – Säästä 10,10 €

Tuotepaketti sisäänkasvaneen kynnen hoitoon

Tuotepaketti alennushintaan viidellä erilaisella sisäänkasvaneen kynnen hoitoon kehitetyllä työkalulla. Tässä paketissa saat kaiken tarvitsemasi kivun vähentämiseksi ja ongelman poistamiseksi sisäänkasvaneen kynnen yhteydessä. 


Kynnen sisäänkasvamista ehkäisevä

Viisi erilaista työkalua

Kipua vähentävä

Korkealaatuinen


Viisi työkalua sisäänkasvaneelle kynnelle

Näitä sisäänkasvaneelle kynnelle kehitettyjä työkaluja käyttämällä voit ehkäistä sisäänkasvaneen kynnen muodostumista tai hoitaa jo kehittyneen vaivan omin avuin. Sisäänkasvanut kynsi voi aiheuttaa voimakasta kipua kynnen kasvaessa sisään varpaan ihoon. Lisäksi on olemassa huomattava riski sille, että sisäänpäin kasvanut kynsi alkaa märkiä, mikä pidemmällä tähtäimellä voi myös johtaa tulehdukseen. Näiden työkalujen avulla voit ehkäistä kynnen sisäänpäin kasvamista jo varhaisessa vaiheessa.

Artikkelinumero: NVP-001

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 2-4 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 2-4 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.