Vartaloa muokkaavat kengät

Varastossa.

41.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Vartaloa muokkaavat tossut vahvaa vartaloa varten

Tossut muokkaavat vartaloasi ja tarjoavat vahvemmat ja hoikemmat jalat, pohkeet ja takapuolen. Tossut auttavat sinua harjoittelemaan ja muokkaamaan vartaloasi samalla kun laitat ruokaa, siivoat tai olet vain kotona. 

Nämä vartaloa muokkaavat tossut parantavat tasapainoasi ja auttavat sinua saamaan vahvemman ja paremmin muotoillun vartalon.


Vartaloa muokkaavat kengät

Harjoittaa tasapainoasi ja voimaasi

Hoikempi takapuoli, jalat ja reidet

Helppo käyttää kotona 

Toimitus 2-4 päivässä


Harjoittaa jalkojasi ja antaa hoikan ja vahvan muodon

Tossujen erityinen muotoilu harjoittaa jalkojasi kun seisot tai kävelet. Mahdollisuus rullata 45 astetta eteen- ja taaksepäin aktivoi jalkojesi ja alavartalosi lihakset luonnollisella tavalla. Tarvitset vain käyttää niitä viidentoista minuutin ajan päivässä harjoittaaksesi jalkojasi ja saavuttaaksesi kauniin vartalon kauniilla kurveilla.

Täydellinen kotikäyttöön

Parasta on, että voit käyttää näitä vartaloa muokkaavia tossuja mukavasti ja helposti kotona joka päivä. Kalliita kuntosalijäsenyyksiä tai hankalia harjoittelurutiineja ei tarvita. Sen sijaan voit integroida harjoittelun arkeesi tekemättä mitään ylimääräisiä ponnistuksia. Se on helppoa, sujuvaa ja tehokasta!

Tilaa nämä vartaloa muokkaavat kengät

Joten miksi odottaa? Hanki itsellesi pari tänään ja löydä näiden vartaloa muokkaavien kenkien edut. Huomaat eron, kun saat vahvemmat jalat, kiinteämmät pohkeet ja paremmin muotoillun takapuolen. Ole paras versio itsestäsi ja ota askeleet kohti kauniimpaa ja houkuttelevampaa vartaloa SlimLegs-kanssa!

Väri: Pinkki

Katso tuotevideo alla: 

Artikkelinumero: TO-031

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.