Kantatohvelit (mustat)

Varastossa.

31.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Kokovinkit:

Valitse mieluummin isompi koko kuin mitä käytät tavallisissa kengissä. Nämä tossut ovat pieniä koossa. Katso mitat taulukosta tuotteen sivun alareunassa.

Iskunvaimentavat kantatohvelit (mustat)

Uskomattoman pehmeät tohvelit, jotka jalassasi tunnet käveleväsi pilvissä jokaisella askeleella. Nämä pehmeät ja ihanat tohvelit sopivat käytettäväksi silloin, kun haluat todella hyvän iskunvaimennuksen kantapäillesi. 

Täydelliset kesätohvelit, jos ongelmanasi on luupiikki, mutta haluat kuitenkin käyttää jalkojen muotojen mukaisia tohveleita. Tohvelit ovat vedenkestävät ja niitä voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa.


Erityisen hyvin kantapäiden iskuja vaimentavat

Todella pehmeät ja ihanan tuntuiset

Ergonomiset ja kevyet

Kestävät vettä ja voidaan pestä helposti

Nopea toimitus


Pehmeät, uskomattoman mukavat kantapäille

Tohveleissa on pehmeä tyyny kantapäiden alla, joka luo ihanan iskunvaimentavan vaikutuksen kantapäille. Nämä ergonomisesti muotoillut, kevyet tohvelit on varustettu lisätuella jalkaholville ja kantapäälle.  

Superpehmeät ja kesäiset, kevyet tohvelit jalkaholvin ja kantapään tuella sopivat sinulle, jolla on luupiikki ja korkeat jalkaholvit. Ne sopivat käytettäväksi niin sisätohveleina kuin rannalla, tai miksei vaikkapa uimatohveleina!


Koko
Pituus kantapäästä varpaisiin
Koko 36-37
23 senttimetriä
Koko 38-39
23,5 senttimetriä
Koko 40-41
24,5 senttimetriä
Koko 42-43
25,5 senttimetriä
Koko 44-45
26,5 senttimetriä
Artikkelinumero: 795

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.