Sandaalit basic (vaaleanpunaiset)

149.00 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Mukavat sandaalit ihanilla pohjilla (vaaleanpunaiset)

Pehmeät ja ihanat sandaalit miellyttävillä sisäpohjilla, joiden ansiosta kävelet mukavasti jokaisella askeleella. Sandaalit ovat ergonomisesti muotoillut ja ne sopivat yhtä hyvin käytettäviksi niin kotona, töissä kuin pitkien ahtaissa kengissä vietettyjen päivien jälkeen, tai kun haluat vetää jalkaasi kätevät sandaalit rannalle suunnatessasi.


Pehmeät ja ihanat

Kotiin tai töihin

Sopivat täydellisesti rannalle

Sopivat käyttöön sisä- ja ulkotiloissa


Tyylikkäät sandaalit kestävillä pohjilla

Nämä suositut sandaalit sopivat koko perheelle. Kestävien pohjien ansiosta ne sopivat yhtä hyvin käytettäviksi sekä sisä- että ulkotiloissa. Sandaalit sopivat niin toimistoon kuin kotikäyttöön. Tai mikset tilaisi niitä kesäisiä rantapäiviä varten? 

Miesten ja naisten sandaalit

Oletko kiinnostunut näkemään enemmän sandaaleja sekä miesten että naisten malleissa? Katso lisää sandaalimalleja täältä. Löydät meiltä kaikkea erittäin pehmeillä kantaosilla varustetuista sandaaleista aina rantasandaaleihin tai hieroviin sandaaleihin. 

Artikkelinumero: 805

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.