Sandaalit kantapään iskunvaimennuksella (kahvia)

Varastossa.

31.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa
Kokovinkit:

Valitse mieluummin isompi koko kuin mitä käytät tavallisissa kengissä. Nämä tossut ovat pieniä koossa. Katso mitat taulukosta tuotteen sivun alareunassa.

Sandaalit kantapään iskunvaimennuksella (kahvia)

Ihastuttavan pehmeät sandaalit, joiden ansiosta tunnet käveleväsi ikään kuin pilven päällä jokaisella askeleella. Nämä pehmeät ja ihanat sandaalit sopivat sinulle, joka haluat kantapäillesi todella hyvän iskunvaimennuksen. 

Nämä ovat täydelliset kesäsandaalit myö sinulle, joka kärsit luupiikistä, mutta haluat kuitenkin voida käyttää jalkojenmyötäisiä sandaaleita. Sandaalit ovat vedenkestävät ja ne sopivat käyttöön sekä sitä- että ulkotiloissa.


Ylimääräinen iskunvaimennus kantapäille

Erittäin pehmeät ja ihanat

Ergonomiset ja kevyet

Vedenkestävät, helppo pestä


Pehmeät sandaalit erinomaisella mukavuudella kantapäille

Sandaaleissa on pehmeät tyynyt kantapäiden alla antamassa ihanan iskuja vaimentavan vaikutuksen. Nämä ergonomisesti muotoillut, kevyet sandaalit on varustettu lisätuella jalkaholveille ja kantapäille.  

Superpehmeät, kevyet ja kesäiset sandaalit jalkaholvin ja kantapään tuella sopivat myös sinulle, jolla on luupiikki ja korkea jalkaholvi. Toimivat yhtä hyvin niin sisätohveleina kuin sandaaleina, ja miksei myös uimasandaaleina!

KokoPituus kantapäästä varpaisiin
Koko 40-41
24,5 senttimetriä
Koko 42-43
25,5 senttimetriä
Koko 44-45
26,5 senttimetriä
Artikkelinumero: 795

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.